Meldt u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze evenementen via ons contactformulier

Vanaf 1 juni a.s. zijn wij geopend. Uitsluitend op reservering.

Lunch (zie menu)
Diner – wisselend drie gangenmenu €32,50 p.p.
Proeverijen/Rondleiding

Drive-Thru de Kleine Schorre

Onze parkeerplaats wordt deze maand omgetoverd tot drive-thru. Lekker makkelijk en veilig uw diner ophalen. U hoeft er de auto niet voor uit.

Zaterdag 16 mei: Oosterschelde kreeft
Keuze uit een halve of hele (circa 600 gram) Oosterschelde kreeft. Met een frisse salade, mayonaise en gekookte krieltjes.
Prijs: 30 euro / 50 euro
WIJNTIP: Pinot Gris (17,95 per fles)

Supplement:
Aanvullend kunt u bij uw Oosterscheldekreeft 6 Zeeuwse creuses (oesters) bestellen: opengestoken, rauw met citroen.
Prijs: 15 euro p.p.

Zaterdag 23 mei: Asperges met huis gerookte zalm of beenham
Keuze uit asperges met zalm of beenham beide met gekookte krieltjes en ei.
Prijs: 20 euro

Zaterdag 30 mei: Fruit de Mer to go (vanaf 2 personen)
Een assortiment van verschillende schaal- en schelpdieren
Prijs: 27,50 euro p.p.

Bestellen:
Bestellingen kunnen tot een dag van tevoren geplaatst worden via
06-34 50 27 58 of proeflokaal@dekleineschorre.nl


Wilde wijn middag

Zondag 14 juni
Zondag 5 juli
Zondag 19 juli

Een mooie manier om de zondag middag te vullen. We starten om 14:00 uur met een wijnproeverij van 3, 4 of 5 proefglazen en serveren daar verschillende lekkere hapjes bij. Om 15:00 uur zullen we een kelder tour geven en u alles vertellen en laten zien over hoe onze wijnen gemaakt worden.
De prijs voor 11,50, 14,50 en 17,50 ontvangt u respectievelijk 3, 4 of 5 proefglazen
Reserveren kan via 0634502758 of via ons contactformulier.


Zaterdag 13 juni – Japans Diner

Chef Dennis Flikweert deed inspiratie op in Japan en stelde een prachtig Japans menu samen met Zeeuwse producten.

Miso soepje
**
Sushi – kingfish – zalm – coquille
**
Ramen – kip – kimchi – ei
**
Paling Unagi
**
Yakitori – varken – paksoy
**
Matcha dessert

€79,95 p.p. inclusief wijnen.
Reserveren kan via 0634502758 of via ons contactformulier.


Zaterdag 27 juni – Wijn-Spijs diner

Een heerlijk diner met de mooiste wijn-spijs combinaties

Rivaner – oester- appel – venkel
**
Auxerrois – kingfish – sushi
**
Gris – kreeft- mais
**
Pinot Noir – kalfsoester – asperge – kwartelei – paprika
**
Paula selection – rijstebrij – abrikoos – limoen

€79,95 p.p. inclusief wijnen.
Reserveren kan via 0634502758 of via ons contactformulier.


Zaterdag 11 juli – Kreeft in de Wijngaard diner

Genieten van een vier gangen Oosterschelde menu in onze wijngaard!

OS Kreeft – bulgur salade – groene asperge – komkommer
**
Bisque – OS Kreeft – venkel
**
OS kreeft BBQ – mais – jus
**
Lobster @ the beach

€99,95 p.p. inclusief wijnen.
Reserveren kan via 0634502758 of via ons contactformulier.


Zondag 12 juli – Kreeft in de Wijngaard lunch

Genieten van een vier gangen Oosterschelde menu in onze wijngaard!

OS Kreeft – bulgur salade – groene asperge – komkommer
**
Bisque – OS Kreeft – venkel
**
OS kreeft BBQ – mais – jus
**
Lobster @ the beach

€99,95 p.p. inclusief wijnen.
Reserveren kan via 0634502758 of via ons contactformulier.


Zaterdag 16 augustus – Fruit de Mer in de Wijngaard

Een heerlijke Fruit de Mer die wordt geserveerd in de wijngaard.
Genieten met al het mooi wat Zeeland heeft met de prachtige wijn van de Kleine Schorre.
De kosten voor deze avond zijn €79,95 p.p. ALL-IN.
Reserveren kan via 0634502758 of via ons contactformulier.


Zeeuws Wijnfeest

Vrijdag 30 juli en zaterdag 31 juli 2021
Onvergetelijke dag op Wijnhoeve de Kleine Schorre in Dreischor, Schouwen-D®uiveland.
Meer informatie: www.zeeuws-wijnfeest.nl


Wijnbrevet

Wijncursus bij De Kleine Schorre
Deze professionele SDEN 3 wijncursus is bedoeld voor de ambitieuze wijnproever, alsmede de wijnprofessional en bovenal de wijnliefhebber, die zijn/haar wijnkennis verder wil verbreden.
Immers het genieten van wijn neemt toe naarmate u meer kennis vergaart. Het studieprogramma is verdeeld over 12 lesavonden van ongeveer 2½ uur en omvat onder meer de geschiedenis van wijn, vinificatieprocessen, diverse wijnlanden, wijnbehandeling en het proeven van wijn. Naast de behandeling van theorie, ligt de nadruk op het “blind” leren proeven; u maakt uw eigen wijnomschrijving en met elkaar bespreken we de wijnen. Zo leer je ook van anderen.
Zelfstudie wordt van u gevraagd, zowel theoretisch als praktijk.
De cursus kan afgesloten worden met een examen( niet verplicht).
De cursus wordt gegeven door Vinoloog Peter Wielhouwer. Kosten bedragen 395,- incl BTW. Meer info en aanmelden, vul ons contactformulier in.