Reserveren is gewenst. Zo bent u zeker van een tafel in ons proeflokaal.

Reserveren

Klik voor onze actuele openingstijden.

MAANDAG EN DINSDAG | GESLOTEN
WOENSDAG | vanaf 09.00 uur geopend
voor een rondleiding, lunch, proeverij en borrel
DONDERDAG T/M ZONDAG | vanaf 09.00 uur geopend
voor een rondleiding, lunch, proeverij, borrel en diner


– Viva Italia –
18 februari

Klassiek Italiaans vijfgangendiner in een verfrissend culinair jasje.

Vitello tonato
**
Kabeljauw op Venetiaanse wijze
**
Paddenstoelenristotto
**
Saltimbocca
**
Tiramisu

Aanvang: 17.30 uur
Prijs: 99,95 (inclusief wijn, water en koffie)
Reserveren kan via ons contactformulier. 


– Barbecue diner –
18 maart

Op zaterdag 18 maart 2023 kunt u genieten van een heerlijk vijfgangendiner van de barbecue. Zo komt u alvast in de stemming voor het voorjaar

Zalm | gegrilde little gem | gepofte cherry tomaat
**
Picanna | carpaccio | coleslaw
**
Knolselderij in zoutkorst | zeebaars | rode biet
**
Bavette | rookwortel  | gepofte aardappel
**
Gegrilde perzik | karamel | mascarpone

Aanvang: 17.30 uur
Prijs: 99,50 (inclusief wijn, water en koffie)
Reserveren kan via ons contactformulier. 


– Wilde wijnmiddag –
Op 5 februari – 19 februari – 5 maart – 19 maart

De ideale zondag middag borrel. Wij geven je een tour in onze kelder om 15.00 uur.
Vervolgens serveren wij een proeverij met vier verschillende wijnen en een plateau met verschillende lekkere hapjes en water op tafel.

De kosten voor deze middag zijn €28,50 p.p. Aanvang is om 15.00 uur. 
Reserveren kan via ons contactformulier. 


– Wijn spijs lunch –
Op 12 februari – 26 februari – 12 maart – 26 maart

Allereerst krijgt u een tour in onze kelder, waarna wij starten met de proeverij met vier wijnen, water op tafel, en vier bijpassende gerechten.
(incl. water en koffie/thee na)

De kosten voor deze lunch is €50,00 p.p. Aanvang is om 12.00 uur. 
Reserveren kan via ons contactformulier. 


Wijnbrevet 2023– start september 2023 – 

Wijncursus bij Proeflokaal De Kleine Schorre
Deze professionele SDEN 3 wijncursus is bedoeld voor de ambitieuze wijnproever, alsmede de wijnprofessional en bovenal de wijnliefhebber, die zijn/haar wijnkennis verder wil verbreden.
Immers het genieten van wijn neemt toe naarmate u meer kennis vergaart. Het studieprogramma is verdeeld over 12 lesavonden van ongeveer 2½ uur en omvat onder meer de geschiedenis van wijn, vinificatieprocessen, diverse wijnlanden, wijnbehandeling en het proeven van wijn. Naast de behandeling van theorie, ligt de nadruk op het „blind“ leren proeven; u maakt uw eigen wijnomschrijving en met elkaar bespreken we de wijnen. Zo leer je ook van anderen.
Zelfstudie wordt van u gevraagd, zowel theoretisch als praktijk.
De cursus kan afgesloten worden met een examen (deze is niet verplicht).
Meer info en aanmelden, vul ons contactformulier in.