Reserveren is gewenst. Zo bent u zeker van een tafel in ons proeflokaal.
Reserveren
Klik voor onze actuele openingstijden.
MAANDAG | GESLOTEN
WOENSDAG EN DINSDAG | vanaf 09.00 uur geopend
voor een rondleiding, lunch, proeverij en borrel
DONDERDAG T/M ZONDAG | vanaf 09.00 uur geopend
voor een rondleiding, lunch, proeverij, borrel en diner
– Fruit de Mer in de wijngaard –
Op 24 juni 2023
Een heerlijke Fruit de Mer die wordt geserveerd in de wijngaard.
Genieten met al het moois wat Zeeland heeft met de prachtige wijn van de Kleine Schorre.
Een selectie van schaal- en schelpdieren
***
Dessert van de chef
(inclusief aperitief, wijn, water en koffie/thee na)
€125,00 p.p. Aanvang is om 17.30 uur.
Reserveren kan via ons contactformulier.
VOL – Kreeft in de Wijngaard DINER – VOL
8 juli 2023
Een viergangen diner in onze wijngaard met als hoofdrolspeler de Oosterschelde Kreeft.
(inclusief aperitief, wijn, water en koffie/thee na)
**menu volgt**
€135,00 p.p. Aanvang is om 17.30 uur.
Reserveren kan via ons contactformulier.
VOL – Kreeft in de Wijngaard LUNCH – VOL
9 juli 2023
Een viergangen diner in onze wijngaard met als hoofdrolspeler de Oosterschelde Kreeft.
(inclusief aperitief, wijn, water en koffie/thee na)
**menu volgt**
€135,00 p.p. Aanvang is om 12.00 uur.
Reserveren kan via ons contactformulier.
VOL – Fruit de Mer in de wijngaard – VOL
Op 12 augustus 2023
Een heerlijke Fruit de Mer die wordt geserveerd in de wijngaard.
Genieten met al het moois wat Zeeland heeft met de prachtige wijn van de Kleine Schorre.
Een selectie van schaal- en schelpdieren
***
Dessert van de chef
(inclusief aperitief, wijn, water en koffie/thee na)
€125,00 p.p. Aanvang is om 17.30 uur.
Reserveren kan via ons contactformulier.
– Wijnbrevet 2023– start september 2023 –
Wijncursus bij Proeflokaal De Kleine Schorre
Deze professionele SDEN 3 wijncursus is bedoeld voor de ambitieuze wijnproever, alsmede de wijnprofessional en bovenal de wijnliefhebber, die zijn/haar wijnkennis verder wil verbreden.
Immers het genieten van wijn neemt toe naarmate u meer kennis vergaart. Het studieprogramma is verdeeld over 12 lesavonden van ongeveer 2½ uur en omvat onder meer de geschiedenis van wijn, vinificatieprocessen, diverse wijnlanden, wijnbehandeling en het proeven van wijn. Naast de behandeling van theorie, ligt de nadruk op het „blind“ leren proeven; u maakt uw eigen wijnomschrijving en met elkaar bespreken we de wijnen. Zo leer je ook van anderen.
Zelfstudie wordt van u gevraagd, zowel theoretisch als praktijk.
De cursus kan afgesloten worden met een examen (deze is niet verplicht).
Zie hieronder meer informatie over de komende cursus
Wijnbrevet Wijncurus op op Sden 3 niveau 2023-2024
Neem gerust contact met ons op bij verdere vragen of vul ons contactformulier in.